Why the Morvan?

Op deze paginas staan wat foto’s die wij de laatste 12 jaar genomen hebben. Dit album is een aanvulling op de website van ons vakantiehuis, die naar wij hopen dit deel van frankrijk (de Morvan) laat zien met uitzondering van de toeristische hoogtepunten. In de jaren dat we hier leven hebben wij de bevolking,het landschap, de rust en alle andere dingen die deze streek te bieden heeft leren liefhebben. Geen van ons fotografeert professioneel en we hopen dat U ons voor onze presentatie van de foto’s die anderen misschien weggegooid zouden hebben, wilt verontschuldigen. We voelen echter dat ze dingen van deze streek openbaren die anderen niet kunnen zien. Er zullen steeds meer foto’s in deze collectie komen in de toekomst. We zullen steeds meer nieuwe dingen laten zien van dit verborgen en geheime deel van Frankrijk.

Om deze presentatie interessanter te maken, hebben we ook materiaal van andere mensen en verenigingen toegevoegd. Waar dit is gedaan is het duidelijk aangegeven wie de auteurs zijn en we bedanken hun om hun werk te mogen gebruiken.

We hebben er geen bezwaar tegen dat U kopien maakt van de foto’s die nogal laag van resolutie zijn om ruimte te besparen. Als U er van een hogere resolutie wilt hebben, vraag het ons per e mail, we zullen U graag van dienst zijn. Als U Uw muis over de foto beweegt ziet U het referentienummer van die foto. We houden ons echter het recht voor dat het copyright ons eigendom blijft ten aller tijden.

Picture details