Beschrijving van het vakantieverblijf.
Reglois.

The Orchard

Het vakantieverblijf is schoon, comfortabel en fris. Het ligt op de eerste verdieping van de bijgebouwen van het huis van de eigenaar. Er is een grote schuur tussen het vakantieverblijf en het huis, zodat de privacy van beide partijen verzekerd is. De woonkamer is gemeubileerd met antiek meubilair, twee gemakkelijke leunstoelen, een kleuren t.v. en een houtkachel. De woonkamer en de ruime keuken worden door een ontbijtbar gescheiden. De keuken heeft een elektrisch fornuis, koelkast , magnetron en aanrecht met dubbele spoelbak en al de gebruikelijke apparaten. In de badkamer zijn een wasbak,w.c. ,douche en een wasmachine. In de slaapkamer staat een antiek gebeeldhouwd bed. Alle bedde goed,donzen dekbed en handdoeken zijn aanwezig. De totale oppervlakte van het vakantieverblijf is 42m2

Buiten is een groot balkon met mooi metalen tuinmeubilair, vanaf dit balkon kan men de achtertuin van het huis overzien, tevens heeft men van hieruit toegang tot een verharde plaats, die weer toegang geeft tot de grote tuin en de boomgaard van ongeveer een halve hectare. De verharde plaats is helemaal afgerasterd, maar de grote tuin en boomgaard niet. De plaats, tuin en boomgaard zijn er voor gebruik door de gasten.

Bij aankomst is er voldoende voedsel aanwezig om een eenvoudige maaltijd klaar te maken. Het bed is opgemaakt en als het koud is zal de kachel op tijd aangemaakt worden om lekker warm binnen te komen.GiteRental Homepage.  The gte at Reglois.  The gte at Palaizot.  The gte at Valouze.  The Morvan Homepage.